SPORCULARIN SAĞLIĞI TİTİZLİKLE ÖLÇÜLDÜ

108

Belediye Kütahyaspor sezona hızlı bir başlangıç yaparken sporcuların vücut kompozisyonları, FMS  değerleri ve performans analizleri, Spor Bilimleri Fakültesinde akademisyenler tarafından titizlikle ölçüldü.

Belediye Kütahyaspor sezon başlangıcını yaptı. Futbolcular ve teknik ekibin eksiksiz olarak katılım sağladığı ilk antrenmana As Başkan Ferhat Tak, Başkan Vekili Ahmet Tekdemir,Osman Ertan Başkan Yardımcısı Emin Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Akarsu, Alper Sezer, Ömer Kaçan ve İbrahim Öztürk’te katılım sağladı.

Mavi Şimşek çalışmalarını Hakan Şapçı yönetiminde çift antrenman ile sürdürdü. Antrenmanın ilk kısmı, core egzersizleri ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından teknik çalışmalara geçildi son bölümde ise pas oyunlarıyla tamamlandı.

SONUÇLARA GÖRE

ANTRENMAN PLANLANACAK

Öte yandan Belediye Kütahyaspor’da sezon öncesi testlerine Spor Bilimleri Fakültesinde devam ediyor. Sporcuların vücut kompozisyonları, FMS (Fonksiyonel Hareket Sistemi) değerleri ve performans analizleri, üniversite akademisyenleri tarafından titizlikle ölçüldü. Bu veriler doğrultusunda, sporcular için bireysel antrenman programları planlanacak ve uygulanacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *