‘VAROLUŞ MÜCADELESİNİN MİHENK TAŞLARINDAN BİRİ’

108

Erzurum Kongresi’nin 105. yıl dönümünü kutlamalarına katılan AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, Erzurum Kongresi’nin aziz milletimizin milli birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği varoluş mücadelesinin mihenk taşlarından biri olduğunu vurguladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Adil Biçer, Erzurum Kongresi’nin 105. yıl dönümünü kutlamalarına katıldı.

ERZURUM KONGRESİ’NİN 105. YILI KUTLANDI

105. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladığımız Erzurum Kongresi’nin aziz milletimizin milli birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği varoluş mücadelesinin mihenk taşlarından biri olduğunu ifade eden Adil Biçer, “Bu anlamlı günde, düzenlenen programlara Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımızı temsilen katılmanın onurunu yaşadım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti Erzurum İl Başkanlığını da ziyaret eden Milletvekili Biçer, “AK Parti’yi temsil etmek demek, milletimize hizmetkar olmak demektir. Güzel şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için fedakarca çalışan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

MEŞALEYİ YAKAN

DEDELERİN TORUNLARI

Milletvekili Biçer daha sonra Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkanı Salih Mesci ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ile birlikte, 105 yıl önce dedelerinin yaktığı kurtuluş meşalesinin ateşlendiği kadim şehre gelen Erzurum Kongresi delegelerinin torunları ile bir araya geldi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *