KENT KONSEYİ BAŞKANI’NDAN KÜTBO’YA ZİYARET ‘İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ’

164

Kütahya Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci’yi ağırlayan KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, KÜTBO’nun almış olduğu Coğrafi İşaret Tescilli Ürünler hakkında bilgi aktarımında bulunarak, proje ve faaliyetlerle her zaman kurumlar arası işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Kütahya Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Kütahya yararına yapılacak faaliyetler istişare edilerek beraber gerçekleştirilecek projeler hakkında ikili görüşme yapıldı.

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Başkan Necati Gültekin, KÜTBO’nun almış olduğu Coğrafi İşaret Tescilli Ürünler hakkında bilgi aktarımında bulunarak, Borsa vizyonu dahilinde gerçekleştirilecek proje ve faaliyetlerle her zaman kurumlar arası işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gültekin, Kent Konseyi Başkanı Bülent Cebeci ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *