ŞİMŞEK İLK PROVADA OLUMLU SİNYAL VERDİ

179

Belediye Kütahyaspor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçını oynarken İnegöl temsilcisi Kafkasspor’u 2-0 mağlup etti. İl maçında olumlu sinyaller veren Belediye Kütahyaspor’da takımın yaş ortalaması ise dikkat çekti.

Belediye Kütahyaspor yeni sezon öncesi Kütahya’da çalışmalarına başlarken, ilk hazırlık maçını Dumlupınar stadında oynadı. Taraftarının karşısına da ilk provada çıkan Belediye Kütahyaspor özellikle genç isimlerden kurulması ile dikkat çekti.

İLK YARIDA TEK GOL ATILDI

Belediye Kütahyaspor’da teknik heyet hazırlık maçı olması nedeniyle hemen hemen bütün sporculara yer verdi.  İlk 11’de Taylan, defansta Mustafa, Alpay, Ender, Serkan, orta sahada Cemila, Onur, Mustafa Demirel, kanatlarda Mert ve Denizalp ileri uçta ise Salih ilk 11’i ile başladı. İkinci 11’de ise Kalede Çağrı, defansta Alpay, Onur, Mücahit, Emircan, orta sahada Arda, Gökay, Can, Cihangir, Denizalp, M.Emir ile mücadele etti. Genç oyuncularda forma şansı buldu.  Maçın 30’uncu dakikasında Belediye Kütahyaspor yeni transferlerden Salih Seymen’in golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

ŞİMŞEK İKİNCİ YARIDA SAHASINDA KALDI

Belediye Kütahyaspor maçın ikinci yarısında daha çok sahasında kalmayı tercih etti. Pas yapan ve topa hakim olmaya çalışan Belediye Kütahyaspor, kalesinde zaman zaman tehlikeler yaşadı.  69’uncu dakikada korner vuruşu sonrasında M. Emir ile golü bulan Belediye Kütahyaspor skoru 2-0’a getirdi.  Maçın ikinci yarısı daha çok karşılıklı pas hataları ile geçerken maç bu skorla tamamlandı.

KOŞAN BİR KÜTAHYASPOR BEKLENİYOR

Belediye Kütahyaspor’un ilk hazırlık maçında özellikle ilk yarıda koşan bir takım hüviyetinde görülürken, olumlu sinyallerde verdi. Taraftarlar ilk maç olması nedeniyle takımı beğendiklerini ifade ederlerken, koşan, mücadele eden son ana kadar kazanmak isteyen bir takım görmek istediklerini belirttiler.

Genç bir kadroya sahip olan Belediye Kütahyaspor yapacağı çalışmalarla hazırlıklarına devam edecek.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *