B. KÜTAHYASPOR’U ZORLU BİR LİG BEKLİYOR

153

Belediye Kütahyaspor’un rakipleri ve maç fikstürü geçtiğimiz günlerde açıklanırken, grubun 3. Ligin en zor gurubu olduğu ifade ediliyor. Birbirinden güçlü takımların yer aldığı grupta Belediye Kütahyaspor’un nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Belediye Kütahyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, şuana kadar tek hazırlık karşılaşması oynadı. Dumlupınar stadında oynadığı hazırlık maçında İnegöl Kafkafspor’u 2-0 mağlup eden Belediye Kütahyaspor’da özellikle ilk yarıda oynanan oyun umut verdi.

GÜÇLÜ TAKIMLAR YER ALIYOR

Belediye Kütahyaspor’un mücadele verdiği ligde gerek 3. Lig’in üst sıralarına oynayan gerekse 2. Ligden gelip yeniden eski günlerine dönmek isteyen güçlü rakiplerden oluşuyor.

Bu takımların başında ise Süper ligde yıllarca mücadele etmiş ve şampiyonluk yaşamış olan Bursaspor geliyor. Son yıllarda ekonomik sıkıntılar nedeniyle transfer tahtası kapanan ve alt yapısında ki oyuncularla mücadele veren Bursaspor bu zorluğu aşmayı başardı ve transfer tahtasını açtı.

Süper Lig’de forma giymiş önemli sporcuları da kadrosuna katan Bursaspor şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösteriliyor.

Yine bir dönem üst liglerde mücadele eden ve son yıllarda önemli paralar harcayan Karşıyaka ise tecrübeli teknik adam  Mustafa Reşit Akçay’ı göreve getirdi. Önemli isimlerle anlaşma yapan Karşıyaka bu yıl üst lige çıkmak istiyor.

Muşspor, Kuşadası Tokat Plavne, Anadolu Üniversitesi gibi takımlarda geçen sezon gruplarında play-off oynamış güçlü takımlar arasında sayılıyor.

KÜTAHYASPOR GENÇ BİR EKİPLE MÜCADELE VERECEK

Tüm bu güçlü takımların karşısına Belediye Kütahyaspor ise genç bir kadro ile çıkacak. Tecrübeli ve genç oyuncuları harmanlayarak çok koşan ve mücadele eden bir takımla sezona girmek isteyen Belediye Kütahyaspor’un hedefi ise yine şampiyonluk olarak belirtiliyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi ligin üst sıralarına oynaması beklenen Belediye Kütahyaspor’un ilk maçı ise deplasmanda Tokat ekibi ile olacak.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *