‘ŞEHRİMİZİN TAMAMI BİZİM SPONSORUMUZ’ BÜTÜN ŞEHRİN AYAKLANMASI LAZIM

171

Belediye Kütahyaspor için tüm şehrin elinden gelen desteği vermek için mücadele ettiğini dile getiren Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya rakip takımlara kıyasla sponsorluk konusunda geride kalındığını belirtti. Tüm iş dünyasını şehrin takımına destek olmaya davet eden Altınkaya “Rakiplerimizle savaşabilmemiz için bütün şehrin ayaklanması lazım” dedi.

Belediye Kütahyaspor yönetiminin yürüttüğü sponsorluk faaliyetleri hakkında bilgiler veren Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya bütün şehrin ellerinden gelen desteği gösterdiğini belirterek, iş dünyasını şehrin takımına sahip çıkma çağrısında bulundu.

‘BÜYÜKLERİMİZ BİZİ BOŞ ÇEVİRMEYECEKLER’

Belediye Kütahyaspor için desteklerin küçükten büyüğe hiçbir ayrım olmadığını, küçük büyük her desteğin çok kıymetli olduğunu dile getiren Altınkaya “Şehrimizin tamamı bizim sponsorumuz. Onu bunu ayırt etmeye gerek yok. Kapısını çaldığımız büyüklerimiz inanıyoruz ki bizi boş çevirmeyecekler. Biz Belediye Kütahyaspor’uz” ifadelerini kullandı. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’ye ve Kütahya Valisi Musa Işın’a teşekkürlerini sunan Altınkaya “Belediye başkanımız, Belediye Kütahyaspor için kapısını ne zaman çalsak hiçbir zaman bizi boş çevirmemek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Ona teşekkür ediyoruz. Bizim Sayın Valimiz Musa Işın’da sponsorumuz. Belediye başkanımız Eyüp Kahveci’de sponsorumuz, milletvekillerimiz de sponsorumuz. Sponsorluk anlamında bütün şehrimiz ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. Sayın valimiz, belediye başkanımız, vekillerimiz hep yanımızda” şeklinde konuştu.

‘SPONSORLUK ANLAMINDA GERİDEYİZ’

Başka sponsorluklar anlamında da gereken görüşmeleri yapmaya devam ettiklerini kaydeden Altınkaya Belediye Kütahyaspor’un 8. Haftada sahada karşı karşıya geleceği rakibini hatırlatarak “Bursaspor bizim değerli bir rakibimiz. Sponsorluk anlamında mukayese edersek maalesef gerideyiz. Destek bekliyoruz. Bu sadece belediyemizle, valiliğimizin mücadelesiyle, yönetimin, şehrimizin, küçük esnafının mücadelesiyle ekonomik anlamda onlarla rakip olmamız mümkün değil” dedi.

‘HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ’

Bursaspor ile spronsorluk anlamında rakip olmak için iş dünyasının desteğinin önemine vurgu yapan Altınkaya sözlerine söyle son verdi; “Organize saniyemizin, iş dünyamızın tamamını bu şehrin takımına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Çünkü buna ihtiyacımı var. Zor bir bütçe. Kolay değil. Onlarla savaşabilmemiz için bütün şehrin ayaklanması lazım. Sadece sponsorluk değil maddi manevi tüm şehrin yanımızda olması lazım. Tüm taraftarlarımızın vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Başta da iş dünyasının.”

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *