YONCALI KARAVAN KAMP ALANI AÇILDI: ‘HER AYRINTIYI TİTİZLİKLE DÜŞÜNDÜK’

226

Kütahya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yoncalı Karavan Kamp Alanı açılışı, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Kamp alanının doğaya saygı göstererek ve sürdürülebilirlik ilkesine bağlı kalarak inşa edildiğini vurgulayan Başkan Kahveci “Sizin konforunuz ve memnuniyetiniz için her ayrıntıyı titizlikle düşündüğümüz bilinsin” dedi.

Kütahya’mızın termal turizm merkezlerinden olan Yoncalı’da hayata geçirilen projemizin açılışında konuşan Başkan Kahveci, bu alan oluşturulurken; vatandaşlara şehir yaşamının yoğun temposundan uzaklaşıp doğayla baş başa kalabileceği, huzur dolu bir ortam sunulmasının amaçlandığını belirterek, projenin şehre ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

‘KENDİ EVİNİZDE GİBİ HİSSEDECEKSİNİZ’

Kamp alanının doğaya saygı göstererek ve sürdürülebilirlik ilkesine bağlı kalarak inşa edildiğini vurgulayan Başkan Kahveci, “Yoncalı Mahallesi, Alaattin Keykubat Caddesi üzerinde 1230 metrekare alana sahip, içerisinde bay-bayan, engelli tuvaleti ve her karavan için elektrik kullanabilecekleri panolar bulunan ve güvenliğiniz açısından da giriş kapısında güvenlik noktası etrafı panel çitlerle kapalı bir alana sahip bu özel olarak tasarlanmış kamp alanımızı siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz” dedi. Tamamen vatandaş konforunun ön plana alındığının altını çizen Bşakn Kahveci “Sizin konforunuz ve memnuniyetiniz için her ayrıntıyı titizlikle düşündüğümüzü bilmenizi isterim. Burada, her birinizin kendinizi evinizde gibi konforlu ve rahat hissetmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. Açılışa, Vali Musa Işın, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları, karavan kampseverler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Açılış konuşmalarının ardından dua okunması ve kurdele kesimi ile Yoncalı Karavan Kamp Alanı hizmete girdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *