İLK DEVRENİN TAMAMLANMASINA ÜÇ MAÇ KALDI: RAKİP BORNOVA HEDEF 3 PUAN

345

Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’da Dumlupınar Stadı’nda Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş.’yi ağırlayacak. Liderle arasındaki 14 puanlık farkı azaltmaya çalışan Mavi Şimşek, İzmir temsilcisi ile oynayacağı maçta playoff hattında kalmak için 3 puan arayacak.

MAÇ YARIN 14.00’DA

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin on üçüncü haftasında yarın saat 14.00’da Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş ile karşı karşıya gelecek.

Oynadığı son maçta deplasmanda önemli pozisyonlardan yararlanamayan Belediye Kütahyaspor, Fatsa Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Zorlu maçtan bir puan ile dönen Mavi Şimşek, ligin zirvesindeki takımların kazandığı puanlarla zirveden uzaklaştı.

MAVİ ŞİMŞEK 7’İNCİ SIRADA

18 puan ile ligin 7’inci sırada bulunan Kütahyaspor, bir maç eksiği ile 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.  Rakip Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş.ise oynadığı son maçta Akhisar’ı 4-0 mağlup ederek ligde 20 puan ile 4. Sırada bulunuyor.

Ligin ilk devresinin tamamlanmasına son üç maç kala, yarın oynanacak oynanacak Bornova maçı büyük bir öneme sahip. Maçı kazanıp play-off hattında kalmanın hesaplarını yapan Belediye Kütahyaspor, maç hazırlıklarını tamamladı.

İzmir temsilcisi ile çıkacağı maçta mutlak galibiyet isteyen mavi lacivertliler, taraftarının desteği ile galibiyet için sahaya çıkacak. Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçta Hakem Hakan Yurtseven düdük çalacak. Yurtseven’in Mustafa Güçer ve Vedat Güneş yardımcılığını üstlenecek.

13. HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Akhisarspor – Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Silivrispor – Fatsa Belediyespor, 1922 Konyaspor -Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, Belediye Kütahyaspor – Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş, Bayburt Özel İdare Spor – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Kuşadasıspor    – Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Merkür Jet Erbaaspor. Karaköprü Belediye Spor ise bu haftayı bay geçen takım olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *