DPÜ’DE DOLULUK ORANI YÜZDE 96’YA ULAŞTI

212

DPÜ’nün 2024-2025 akademik yılı kontenjanlarında YKS yerleştirme sonuçları verilerine göre yüzde 96,07 doluluk oranına ulaştığını ifade eden Rektör Kızıltoprak, DPÜ’yü kazanan öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından DPÜ’yü kazanan öğrencilere “hoş geldiniz” dedi.

DPÜ’nün 2024-2025 akademik yılı kontenjanlarında YKS yerleştirme sonuçları verilerine göre yüzde 96,07 doluluk oranına ulaştığını ifade eden Rektör Kızıltoprak, “Üniversitemizin tüm personeliyle bunun gururunu yaşıyoruz. Üniversitemizin tüm bölümlerinin kontenjanlarının büyük ölçüde dolmuş olması, donanımlı akademik kadromuz, modern laboratuvarlarımızın ve çağımıza ayak uyduran sosyal ve akademik olanakların sağladığı kaliteli eğitim anlayışımızın bir yansımasıdır.” İfadelerini kullandı.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

DPÜ’yü tercih ederek ailelerine katılan, bu önemli başarıya ortak olan tüm öğrencilere ve onları yetiştiren, kendilerine emanet eden velilere en içten dilekleri ile “hoş geldiniz” diyen Rektör Kızıltoprak, “Sizleri, bilimsel araştırmaların yanı sıra uygulamalı eğitimin de ön planda olduğu, nitelikli bir üniversite hayatı bekliyor. Öğrencilerimizin burada edinecekleri bilgi ve becerilerle, ülkemizin geleceğine önemli katkılar sunacaklarına olan inancımız tamdır. Başarılı, verimli ve keyifli bir üniversite hayatı geçirmenizi temenni eder, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” Şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *