‘DESTEĞİ SÜRDÜRECEĞİNİZE İNANCIMIZ TAM’

474

Köylerden AK Parti’ye verilen desteğin farkında olduğunu belirten AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “2023 seçimlerinde de bu desteği sürdüreceğinize inancımız tam” Dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Bengisu Sosyal Tesisleri’nde köy muhtarları ile bir araya geldi. Programda Merkez İlçe Köy muhtarları Derneği Başkanı Hasan Demir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, Gençlik Kolları İl Başkanı Usame Doğan da yer aldı.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı’nın hep bir telefon kadar uzağında olduklarını belirten Merkez İlçe Köy muhtarları Derneği Başkanı Hasan Demir, köylerdeki sorunların, taleplerin paylaşılacağını ifade etti. Programın Merkez ilçe adına bulunmaz bir fırsat olduğunun altını çizen AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, “İki, üç ay gibi bir süre geçti bazı muhtarlarımızla bir vesile ile tanıştık ama birçoğunuzla böyle bir fırsatımız olmamıştı” Dedi.  Bir kitleye liderlik etme sorumluluğu olarak millet ve devlet arasında köprü olan muhtarların kendileri için kıymetli olduğunu ifade eden Bayırcı, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da muhtarlara çok değer veriyor. Bunu 50’nin üzerinde muhtarlar buluşması ile de ortaya koyuyor” şeklinde konuştu.

Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirten AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “Mahallemizin gözü, kulağı ve devlet nezdindeki temsilcisi muhtarlarımız ile yapacağımız daha çok iş var” Dedi. İktidarlarından önce köylerde kanalizasyon, içme suyu gibi onlarca sorun yaşandığını hatırlatan Gazel, 2005 yılında hayata geçirilen KÖYDES projesinin her sene artan bütçesini hatırlattı.  Buğday arpa ve nohut taban fiyatları ile 2021 yılı arasında büyük bir fark olduğuna değinen Gazel, hiçbir kesimi enflasyon baskısına ezdirmeme hedefine çiftçileri de kattıklarını dile getirdi.

‘YUNANİSTAN BATILI ÜLKELERİN MAŞASI’

Türkiye’nin dış politikada önemli bir irade ortaya koyduğunu ifade eden Gazel, şöyle dedi: “Ukrayna Rusya savaşında Türkiye bütün dünyanın gözü önünde arabulucu rolü oynadı. Tarihi bir tahıl koridoru anlaşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dışında her hani bir lider yapamazdı. Dış politikada atılımlar devam edecek.  Şu anda batılı ülkelerin maşası olarak kullanılan Yunanistan’a karşı da Erdoğan dedi ki: “Yunanistan bizim ne siyasi ne ekonomik ne de askeri olarak dengimiz de muhatabımız da değildir. Herkes ayağını denk alsın.”

‘HER KÖYDEN ARABA KALKTI’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Ağustos’taki ziyaretine köylerden çok ciddi bir destek geldiğini ifade eden Gazel, “Her köyümüzden neredeyse bir araba kalktı. Köy muhtarlarımız büyük bir çaba sarf ettiler ve Cumhurbaşkanımızı çok güzel bir şekilde ağırladık. Afyon mitinginde 4-5 kez Kütahya mitingden ve bahsetti. Her halinden buradaki mitingden ne kadar neşelendiği belli oluyordu.” İfadelerini kullandı.

‘CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ’

İktidarın Türkiye’yi güçlendirmeye çalışırken muhalefetin ülkeyi zayıflatacak potansiyele yüklenerek siyaset yaptığını sandığını dile getiren Gazel, “İYİ Parti Genel Başkanı geçen günlerde bir çiftçi elektrik faturasından dert yandı. Bunlar tiyatro. Meral Akşener’in bütün programlarında bu tiyatro kuruluyor. Sen diyorlar bunu oynayacak şikâyet edeceksin Akşener de sana cevabını verecek. Bu çiftçi hakkında araştırma yapılıyor. 2017 yılından beri 4, 2 milyon TL’lik bu çiftçi kaçak elektrik kullanmış. Gürsel Tekin, “biz seçimi kazanırsak HDP’ye bakanlık vereceğiz” diye açıklamada bulundu. Biz ülkeye hizmet için canla başla çalışırken bunlar kandilden emir alan bir partiye bakanlık verme peşindeler. Tüm bunlara cevabı 2023 seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakını destekleyerek vereceğiz.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *