BAŞKAN ALTINKAYA TRANSFERDE SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ ‘BİZ ZATEN ÇİLEK İLE BAŞLATTTIK’

145

İnsanların çilek transfere takılmış durumda olduğunu belirten Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, “Biz defans hattımızı çilekle başlattık zaten Kütahyaspor transfere başladığından bu yana çileklerle uğraşıyor.” Dedi. Genç ve dinamik bir takım kurduklarını ifade eden Altınkaya, oluşturulan sinerjiye dikkat çekti.

Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, yapılan transferlere dair değerlendirmelerde bulundu.

‘SANTRAFORLARIMIZDAN

UFAK BİR ENDİŞEMİZ YOK’

Belediye Kütahyaspor’un çok iyi bir santrafor transferine imza attığını ifade eden Altınkaya, “Geçen sene bu liglerde kendini kanıtlamış bir santraforumuz var. Onun yanında da iyi bir santrafor daha aldık. Santraforlarımızdan yana şu an bizim yönetim olarak en ufak bir endişemiz yok.” ifadelerini kullandı.

‘ÇALIŞMALARDA SONA GELDİK’

İnsanların çilek transfere takılmış durumda olduğunu dile getiren Altınkaya, “Takımımızı yakından incelediklerinde biz defans hattımızı çilekle başlattık zaten. Kütahyaspor transfere başladığından bu yana çileklerle uğraşıyor zaten.” Dedi. Genç ve dinamik bir takım kurduklarını ifade eden Altınkaya, Başkan Vekili Ahmet Tekdemir başta olmak üzere transfer komitesinin artık teknik ekibin raporları doğrultusunda son çalışmalarını yaptığını dile getirdi.

‘ŞEHRİN GENÇLERİNE DE İMKAN TANIDIK’

Şehrin gençlerine de bir imkan tanıdıklarını vurgulayan Altınkaya, şu ifadeleri kullandı: “Kendini ispatlayan arkadaşlarımızı kamp öncesi şehrimizdeki kampa dâhil etmiştik. Onlarla alakalı da raporları hazırladık. Futbolu iyi bilen arkadaşlar değerlendirdiklerinde görecekler ki biz bu liglerin en genç en dinamik ve bir o kadar da deneyimli kadrosunu kurduk. Başta hocalarımıza sonra futbolcularımıza ve en önemlisi de bir sinerji oluşturmuş olan yönetimimize ve her şeyden de çok şehrimizin insanlarına güveniyoruz. Biz bu işi yapacağız inşallah.”

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *