4 TURUNCU BAYRAK VE 3 ERİŞEBİLİRLİK BELGESİ ALDI: KSBÜ ARTIK ÇOK DAHA ERİŞİLEBİLİR

169

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi binası, Merkez Meslek Yüksekokulu binası, Rektörlük binası, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binası ile 4 turuncu bayrak ve 3 erişebilirlik belgesi aldı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gerçekleştirilen 2024 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında dört turuncu bayrak almaya hak kazandı.

Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda, Kütahya Valiliği tarafından üniversitemize üç adet Erişebilirlik Belgesi verildi.

REKTÖR TEKİN TEBRİK ETTİ

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, başarılı girişimlerinden dolayı Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay’ı tebrik etti.

Belge ve Bayrak alan binalar, Sağlık Bilimleri Fakültesi binası: Turuncu Bayrak ve Erişebilirlik Belgesi, Merkez Meslek Yüksekokulu binası: Turuncu Bayrak ve Erişebilirlik Belgesi, Rektörlük binası: Turuncu Bayrak ve Erişebilirlik Belgesi, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binası : Turuncu Bayrak olarak açıklandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *