KANAL KÜTAHYA PROJESİ TEMMUZ’DA AÇILACAK ‘HERKES KONUŞUR BİZ İŞİMİZİ YAPARIZ’

178

Şehit Ahmet Tarım Alt Geçidi aşılışında konuşan Başkan Işık, ana etabı başlayan Kanal Kütahya projesinin devam ettiğini belirtti. Başkan Işık, “Nasip olursa 2024 yılı Temmuz ayında burayı değerli hemşehrilerimizin hizmetine açacağız. Herkes konuşur ama biz iş yaparız.” İfadelerini kullandı.

Siner Mahallesi’ndeki vatandaşların tarım arazilerine ulaşımını kolaylaştırmak için Kütahya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Ahmet Tarım Alt Geçidi hizmete açıldı. 101 yıl önce teslim alınan bu toprakları ihya ve imar ederek vatandaşları mutlu kılacak her türlü eseri bu şehre ve bu ülkeye kazandırmayı hedeflediklerine değinen Başkan Işık, “Biz de göreve geldiğimiz günden bu yana durmadan, yılmadan, yorulmadan, her türlü engellemelere rağmen Büyük Zafer’in 101. yılında, 101. eserimizin açılışını yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

‘BU ŞEHİRDE YAŞAMAK AYRICALIK OLACAK’

Siner Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Işık, “Köyden mahalleye dönüştürüldükten sonra 10 yılı aşkın süre hiçbir hizmet verilmemiş olan 26 mahallemizde, ücretsiz internet hizmetleri yoktu. Bu mahallemize ve diğer mahallelerimize ücretsiz wi-fi hizmeti sunduk. Kanal Kütahya projemizin ana etabını başlattık, devam ediyor. Nasip olursa 2024 yılı Temmuz ayında burayı değerli hemşehrilerimizin hizmetine açacağız. Açıldığı zaman göreceksiniz ki bu şehirde yaşamak, bu şehirde doğmak, bu şehirde bu hizmetleri görmek çok büyük bir ayrıcalık olacak. Herkes konuşur ama biz iş yaparız.” İfadelerini kullandı.

Kamyon Garajı inşaatının tamamlandığını belirten Başkan Işık, “Yakında inşallah oraya kamyoncu esnafımızı taşıyacağız. Mahallemizdeki 55 taşınmazın kamulaştırması tamamlandı. Siz hoşgörü ve anlayış göstermeseydiniz şimdi Kanal Kütahya yoktu. Onun için o fedakarlığı unutmayacağız. İlk başta bize inanmayan, güvenmeyen, arazisini vermek istemeyen, geçmişte arazisini verip de kandırıldığını düşünen hemşehrilerimiz oldu ama sonra onlar da işin gerçeğini anlayınca ikna oldular.” dedi.

‘ENGELLEMEYE ÇALIŞAN ÇOK İNSAN OLDU’

Yapılan hizmetlere katkıları için muhtarlara teşekkür eden Başkan Işık, “Bizim hizmetten başka bir düşüncemiz yok. Kafamızın arkasında ikinci bir planımız da yok. Milletimizden aldığımız emaneti 5 yıl boyunca ona leke getirmeden taşıyıp helaliyle, yaptığımız hizmetlerle onlara iade etmekten başka hiçbir fikrimiz olmadı, olmayacak. Başka düşüncesi olanları kendi vicdanlarına, vatandaşımıza ve Allah’a havale ediyoruz. Bu hizmetleri engellemeye çalışan çok insanlar oldu ama hiçbirinin gücü yetmedi. Çünkü büyük olan önce Allah, sonra siz değerli hemşehrilerim.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *