ECZACILARIN TALEPLERİ İLETİLDİ

201

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Türk Eczacıları Birliği heyeti ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Eczacılık mesleği hakkında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney,Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi Başkanı Mesut Sancar, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti üyeleri ve Denetleme Kurulu başkanı ve üyeleri ile birlikte Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Asım Hocaoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Eczacılık mesleği hakkında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu, talepler iletildi.

Vekil Bayırcı, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Öztürk’ü makamında ziyaret ettim. Vekil Bayırcı, “Bakan Memişoğlu’na ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Öztürk’e nezaketi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *