PAZARDA ETİKETLER TEK TİP OLACAK

186

Kütahya Belediyesinin pazar yerlerinde tek tip etiket olması gerekliliği kapsamında ücretsiz olarak hazırladığı 100 bin adet etiket, pazarcı esnafa dağıtılacak. Başkan Işık, “Benzer hizmetlerimizi de diğer esnaf gruplarımız için de yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, pazarcı esnafın isteğini yerine getirdi. Kütahya Belediyesinin pazar yerlerinde tek tip etiket olması gerekliliği kapsamında ücretsiz olarak hazırladığı 100 bin adet etiket, Kütahya Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası tarafından pazarcı esnafımıza dağıtılacak.

DİĞER ESNAFLAR İÇİN DE YAPILACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Biz şehrimizi, esnafıyla iş adamıyla memuruyla işçisiyle bürokratıyla daha üst seviyelere taşıma ve nitelikli hizmeti daha hızlı bir şekilde vatandaşımıza sunmak adına bu tür çalışmaları önemsiyoruz. İlklerin şehri olmanın gereği olarak Sayın Başkanımız esnafımızın talebi olarak böyle bir konuyu bize getirdiğinde, nasıl olması gerekiyorsa ücretini Belediyemizin karşılaması kaydıyla gereğini yapın dedik. Emek verdiler ve tezgâhlara konacak etiketleri hazırladılar. Benzer hizmetlerimizi de diğer esnaf gruplarımız için de yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’DE BİR İLK’

Kütahya Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş ise, “Yönetmeliğe göre pazar yerlerinde tek tip etiket olması gerektiğinden dolayı Belediye Başkanımız, 100 bin adet etiketi ücretsiz olarak bizlere teslim etti. Esnaflarımız da ihtiyacı olduğu kadar kullanıyor. Belediyenin pazarcı esnafına ücretsiz etiket vermesi Türkiye’de bir ilktir. Tüm esnaflarımız adına Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *