ÖZEL DENTAHYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ KÜTAHYA’DA AÇILDI: AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞINIZ ARTIK ONLARA EMANET

406

Özel Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği büyük bir kalabalığın katılımı ile açıldı. Kütahyalıların ağız ve diş sağlığını sağlamak adına büyük bir özveri ile çalışacaklarının altını çizen Özel Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Diş Hekimi Hatice Durmaz Yıldırım, son teknolojiler ve yenilikçi yönetimlerin uygulanması konusunda iddialı olduklarını belirtti.

Özel Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kütahya’da açıldı. Fatih Mahallesi 1. Ufuk Sokak, No1C adresinde hasta kabulüne başlayan Özel Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışına Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Kütahya’nın önde gelen birçok ismi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘KÜTAHYA’YA HAYIRLI OLSUN’

Büyük bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirilen açılışın ardından Özel Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Diş Hekimi Hatice Durmaz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Kütahyalıların ağız ve diş sağlığını sağlamak adına büyük bir özveri ile çalışacaklarının altını çizen Durmaz Yıldırım, Özel Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin tüm Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni etti.

Özel Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde pek çok işlemin gerçekleştirilebileceğini açıklayan Hatice Durmaz Yıldırım, “İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunuyum. 5 senedir diş hekimliği yapıyorum. Daha önce özel bir klinikte çalışıyordum. Sonrasında ise 3 ünitlik bir poliklinik açtık.” İfadelerini kullandı.

‘YENİLİKÇİ YÖNÜMÜZLE ÇOK İDDALIYIZ’

Kütahya’da da tüm Türkiye’de olduğu gibi çok fazla poliklinik bulunduğunu dile getiren Durmaz Yıldırım, “Ama tabii ki talep de var. Sağlık sektöründe her zaman ihtiyaç var. Nasıl ki hastaneler varken diğerleri de açıldı. Aynı şekilde polikliniklere ve yeni genç hekimlere ihtiyaç var. Bizim de bünyemizde genç, yenilikçi, yenilikleri takip eden ve yeni literatürler peşinden koşan hekimlerimiz var. Hastalar da artık estetik kaygıları daha yüksek olduğundan bunları önemsiyorlar. Biz bu konuda çok iddialıyız.” Şeklinde konuştu.

HASTA KABULÜNE BAŞLANDI

Diş Hekimliğinde kullanılan teknolojilerin hızla geliştiğini ifade eden Durmaz Yıldırım, implant tedavisinin geçmişinin yalnızca 15 senelik olduğunu belirtti. “Genç diş hekimleri olarak biz meslektaşlarımızın sonrasında gördüğü bu teknolojileri, yenilikleri fakültede gördük. O yüzden avantajlıyız” şeklinde konuşan Durmaz, tecrübenin de büyük bir önem taşıdığının altını çizdi.

Açıldığı noktada biricik konumda bulunan Özel Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kurdele kesiminin ardından hasta kabulüne başladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *