HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞUYOR

157

Belediye Kütahyaspor’un alt yapısından A takıma çıkarılarak profesyonel olan genç oyuncu Alper Yerli, Belediye Kütahyaspor kampında dikkat çeken isimlerden biri oldu. Hazırlık maçlarında birde gol atan Yerli, hayallerinin peşinden koştuğunu söyledi.

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kadrosunda önemli genç isimleri de barındırıyor. Bu yıl özellikle genç isimler üzerinde yoğunlaşan ve Kütahyalı birçok sporcuya da kapısını açan Belediye Kütahyaspor hem bu sezon hem de ilerleyen yıllar için de umut vaat eden bir takım konumunda.

GENÇ YETENEK ALPER YERLİ

Belediye Kütahyaspor’da forma giyen genç isimlerden biride Alper Yerli. Kütahya doğumlu olan genç oyuncu, futbola Kütahya’da başlarken daha sonra Gençlerbirliği’ne transfer oldu. 2021 yılında Kütahyaspor kulübü yöneticilerinin girişimleri ile alt yapıya transfer edilen Yerli, burada forma giydikten sonra a takıma yükselmeyi başardı ve profesyonel oldu.

HAZIRLIK MAÇINDA GOLÜNÜ ATTI

Belediye Kütahyaspor’un Afyonkarahisar kampında oynadığı hazırlık maçlarına da çıkan Alper Yerli, Belediye Kütahyaspor formasıyla Kırıkkalespor’a ilk golünü attı. Maçın 80’inci dakikasında oyuna giren Alper Yerli, maçta ilk kez topla buluştuğunda kafayla topu ağlara gönderdi. Takımının 3’üncü golünü atan genç oyuncu galibiyeti de getiren isim oldu.

Yerli, çok sevdiği Belediye Kütahyaspor formasıyla ilk golünü attığını ve hayalini kurduğu bir gol olduğunu ifade ederek “Bu bir hazırlık maçıydı. İnşallah resmi maçlarda da gol atmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

HEDEFLERİNİ ANLATTI

Hedefinin ilk önce Kütahyaspor formasını en iyi şekilde temsil etmek ve şehrinin takımını en iyi yerlerde temsil etmek olduğunu söyleyen Yerli; “Öncelikle hedeflediğimiz şampiyonluğu yaşamak ve ardından üst liglerde forma giymek. Avrupa’da ülkemi temsil etmek en büyük hedeflerim arasında” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *