LİG HAZIRLIKLIKLARI TAM GAZ SÜRÜYOR

56

Yoğun bir tempo ile geçen Afyonkarahisar kampının ardından memlekete dönen Belediye Kütahyaspor, teknik ve taktik antrenmanlarını Halil Akkaş Atletizm Stadyumu’nda gerçekleştiriyor. Mavi Şimşekler, 8 Eylül tarihinde ligdeki ilk maçını oynayacak.

3. Lig 1. Grupta şampiyonluk ve üst ligler hedefine ulaşmak için mücadele eden Belediye Kütahyaspor, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor.

KAMP YOĞUN BİR TEMPO İLE GEÇTİ

Yoğun bir tempo ile geçen Afyonkarahisar kampının ardından memlekete dönen Belediye Kütahyaspor, antrenmanlarını Halil Akkaş Atletizm Stadyumu’nda gerçekleştiriyor. Teknik ve taktik antrenmanlara ağırlan veren Belediye Kütahyspor sezon arasında İnegöl Kafkasspor, Nilüfer FK, İnegölspor, Kırıkkale FK, Ayvalıkgücü Belediye, Kepezspor A.Ş ile 6 hazırlık maçı oynadı ve Nilüfer FK’ya yenildi.

LİGİN BAŞLAMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

Beldiye Kütahyaspor, 30 Ağustos Zafer Bayramında düzenlenecek “Zafer Kupası” kapsamında Cumartesi günü Dumlupınar Stadyumu’nda Uşakspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 3.Lig ise 8Eylül tarihinde başlayacak. Belediye Kütahyaspor ilk maçında Tokat Belediye Plevne Spor deplasmanına konuk olacak.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *