YEKTA SÖNMEZ YUVADAN AYRILDI

52

Belediye Kütahyaspor’un 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Yekta Sönmez, Siltaş Yapı Pendikspor’a transfer oldu. Belediye Kütahyaspor’un geldiği ilk günden beri Büyük camia havası, aile ortamını hissettiğini vurgulayan Sönmez, üzerinde emeği olan herkese teşekkürlerini sundu.

SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR’A TRANSFER OLDU

2023 yılı Ağustos ayında Belediye Kütahyaspor’a transfer olan 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Yekta Sönmez, Belediye Kütahyaspor ile yollarını ayırdı.

Yekta Sönmez’i renklerine bağlayan Siltaş Yapı Pendikspor, “Ailemize Hoş Geldin Yekta Sönmez!” dedi. Mavi lacivertli taraftarın kalbinde taht kuran isimlerden biri olan Yekta Sönmez, sosyal medya hesabından “Büyük Kütahya Belediyespor Ailesine” başlıklı bir mesaj yayınladı.

‘AİLE ORTAMINI HİSSETTİM’

Belediye Kütahyaspor’un geldiği ilk günden beri saha içinde ve saha dışında kendisine çok katkısı olduğunu vurgulayan Yekta Sönmez, “Büyük camia havası, aile ortamını hissettiğim acısıyla tatlısıyla çok güzel günler geçirdiğim Belediye Kütahyaspor ile yollarımızı ayırmış bulunuyorum. Başta Başkanlarımız Abdullah Damcı Ve Osman Altınkaya olmak üzere üzerimde emeği olan yöneticilerimize hocalarım Yusuf Tokuş ve Efrahim Alkin Hocama birlikte olduğumuz tüm teknik ekibe, masörlerimize,malzeme sorumlularımıza ve bizim her zaman her koşulda yanımızda olan büyük Belediye Kütahyaspor taraftarlarına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya ise sevilen futbolcu için başarı dileklerinde bulunarak “Mavi laciverti çok ama çok iyi temsil edeceksin.”şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *