TARIM ORMAN İL MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

307

7,5 yıldır sürdürdüğü görevinin tamamlandığını belirten Kütahya Tarım Orman İl Müdürü Orhan Özçalık, “Görev yaptığı zaman içinde mesai arkadaşları ile birlikte birçok güzel işlere imza atmanın yanında elbette başaramadığımız işler de oldu, bunda hata şahsıma aittir, sizlerden özür diliyorum.” Dedi.

Kütahya Tarım Orman İl Müdürü Orhan Özçalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Resmi Gazete yayımlanan kararname ile 7,5 yıldır sürdürdüğü görevinin tamamlandığını belirtti.

Görev yaptığı süre içinde kendilerine güvenen ve destek veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Özçalık, “Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya ve önceki dönem Bakanlarımıza, Bakanlığımızın çok kıymetli Merkez Yöneticilerine, Sayın Valilerimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Belediye Başkanlarımıza, çok kıymetli siyasi büyüklerimize, İl Genel Meclisimize, Özel İdaremize, kurum müdürlerimize, muhtarlarımıza, gazeteci dostlara, çiftçi kardeşlerimize ve elbette ki mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun.”

‘HATA VARSA BENİMDİR’

“Görev yaptığı zaman içinde mesai arkadaşları ile birlikte birçok güzel işlere imza atmanın yanında elbette başaramadığımız işler de oldu, bunda hata şahsıma aittir, sizlerden özür diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Makamların kimselere baki olmadığını ve elbet bir gün sona ereceğini vurgulayan Özçalık, “Bizim için önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak idi inşallah bunu başarmışızdır. Lütfen hepiniz hakkınızı helal edin, benden yana haklarım helal olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun…” dedi.

2023/411 sayılı Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık  Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini Emre Yeniay’a bıraktı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *