HEM AKADEMİK HEM MANEVİ GELİŞİMLERİNİ DESTEKLEYECEK

209

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin tanıtım toplantısında konuşan Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, modelin öğrencilerin hem akademik hem de manevi gelişimlerini destekleyecek şekilde tasarlandığını belirtti.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle etkin bir şekilde uygulanması planlanan ve millî ve manevi değerler manzumesi ile maddi gelişmenin zirvesini hedefleyen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit başkanlık etti. Toplantıya şube müdürleri ve merkez ilçe eğitim kurumu yöneticileri katıldı.

MODELİN NASIL UYGULANACAĞI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin detayları paylaşılarak, bu yeni eğitim modelinin nasıl uygulanacağı hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, modelin öğrencilerin hem akademik hem de manevi gelişimlerini destekleyecek şekilde tasarlandığını belirtti. Ayrıca, yeni eğitim modelinin ülkemizin eğitim sistemine sağlayacağı katkılar üzerinde duruldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *