EKSİKLİKLER TAMAMLANACAK

152

Zafertepe İlkokulu, Abdülhamid Han Anadolu Lisesi ve Kütahya Spor Lisesini ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, yeni binalarına taşınan okullardaki eksikliklerin de bu hafta içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit okullarda incelemelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü İrfan Kanık, okulların açılması öncesinde bazı okullarda incelemelerde bulundular, yeni eğitim öğretim yılı için yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Bu kapsamda Zafertepe İlkokulu, Abdülhamid Han Anadolu Lisesi ve Kütahya Spor Lisesini ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, bu okullarda incelemelerde bulundu. Yeni binalarına taşınan bu okulların yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirildiğini ifade eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, eksikliklerin de bu hafta içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Okul ziyaretlerinin ardından kitap deposunu ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, kitapların okullara dağıtımı konusunda depoda görevli personelden bilgi aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *