MAVİ LACİVERT ALTYAPI BU SEZON BAMBAŞKA

139

Yeni yönetimin göreve başlamasıyla yeni sezonda çok daha sistemli bir görüntü çizen Belediye Kütahyaspor U14 ve U17 Altyapı takımları, Zafer Kupası maçı öncesinde boy gösterdi. Taraftar, Belediye Kütahyaspor’un geleceği genç yetenekleri bağrına bastı.

Uzun zamandır düzenli bir altyapının kurulamadığı Belediye Kütahyaspor, bu sene kulüp yönetiminin de değişmesi ile altyapı da çok daha sistemli bir görüntü çiziyor.

Yaz boyunca “Altyapısı olmayan bir kulüp olmamalı” ve “A Takıma futbolcular kazandırmalıyız hedefiyle” gerçekleştirilen çalışmalar, Kütahya kamuoyundan da takdir topluyor.

Belediye Kütahyaspor’un geçtiğimiz haftasonu Uşakspor ile oynadığı Zafer Kupası maçı öncesindeki görkemli program ile sezon başlangıcı niteliği de taşıdı. Maç öncesi düzenlenen törende sahaya ilk olarak bu sene bölgesel amatör liglerde mücadele edecek Belediye Kütahyaspor U14 Takımı ve U14 Lig Antrenörü Güray Toker çağrıldı. Geleceğin mavi şimşekleri sahada uzun süre alkış aldı.

TARAFTAR GENÇ YETENEKLERİ BAĞRINA BASTI

Ardından U17 Takımı ve U14 Lig Antrenörü Samet Çamlı alkışlar eşliğinde sahaya çıktı. Alt Yapı Kaleci Antrenörü Emin Duymuş, Alt Yapı Kulüp Müdürü Yılmaz Yaman, Alt Yapı Genel Kaptanı Gökhan Bola, Alt Yapı Genel Koordinatörü Selim Açıkbaş alt yapı futbolcuları ile sahadaki yerini aldı. Taraftar, Belediye Kütahyaspor’un geleceği genç yetenekleri, tribünlere çağrılarak alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde bağrına bastı.

Öte yandan U17 takımının U17 Akademi Ligindeki fikstürü de belli oldu. Genç yetenekler, ilk maçını 28 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’de B. Derincespor ile oynayacak.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *