ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI: YANGIN SAYISI ARTTI, YANAN ALAN AZALDI

148

Orman Bölge Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısında konuşan Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Kütahya’da bu sene meydana gelen yangın sayımız gecen yıla göre 4 kat arttığını ancak yanan alan miktarının azaldığını vurguladı.

​​Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü Erdal Dingil başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Savaş Ünle, Taner Nişancı, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı.

Toplantıda İşletme Pazarlama, Makine İkmal, Silvikültür Şube Müdürleri 2024 yılı gerçekleşmeler ve yılsonu hedefleri ile ilgili sunu yaptılar. Diğer Şube Müdürleri şubeleri ile ilgili talimatlar ve bundan sonra yapılacak planlamalar konusunda değerlendirmeler yapıldı.

KÖYLÜLERİN ODUN İHTİYACI KARŞILANACAK

Bölge Müdürü Erdal Dingil; “Yangın sayımız gecen yıla göre 4 kat arttı ancak yanan alan miktarımız azaldı. Yangınla Mücadele çalışmalarında mücadele eden tüm personelimize göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Köylülerimizin yakacak odun ihtiyaçlarının karşılanması tüm programlarımızın yılsonuna kadar gerçekleştirilmesi” talimatlarını verdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *