EMİNE KOCAPINAR 4-6 YAŞ KURAN KURSU DUALARLA AÇILDI

130

Emine Kocapınar 4-6 Yaş Kuran Kursu, Kütahya protokolünün yoğun katılımı ile açıldı. Kütahya protokolü kurdele kesiminden sonra Kuran Kursunun eğitim öğretim ortamlarını inceledi ve minik öğrencilerle bir araya geldi.

Kütahya Müftülüğü Emine Kocapınar 4-6 Yaş Kuran Kursu Saray Mahallesi Maltepe Caddesi Numara 4 adresinde törenle açıldı. Açılış törenine Kütahya Valisi Musa Işın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, İl Müftüsü Dr.İrfan Açık, Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Ünal, Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit katıldı.

MİNİK ÖĞRENCİDEN KURAN KERİM TİLAVETİ

Minik bir öğrencinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programı İl Müftüsü Dr.İrfan Açık’ın duasıyla devam etti. Müftü Açık, Emine Kocapınar 4-6 Yaş Kuran Kursu’nun Kütahya’ya hayırlar getirmesini Allahtan niyaz etti. Açılışa katılan Kütahya protokolünün kurdele kesimi ile Emine Kocapınar 4-6 Yaş Kuran Kursu dualarla açıldı.

Kütahya protokolü kurdele kesiminden sonra Kuran Kursunun eğitim öğretim ortamlarını inceledi, minik öğrencilerle bir araya geldi.

3 katlı, 2 oyun odası, 5 sınıf, çok amaçlı salon, konferans salonu, yemekhane gibi fiziki imkânları ile çocuklara eğitim öğretim için geniş alanlar sunan Emine Kocapınar 4-6 Yaş Kuran Kursu, sabah, öğleden sonra ve tam gün olmak üzere üç farklı şekilde eğitim verecek. Öğrenciler, Kur’an ı Kerim eğitimlerinin yanı sıra, Dini Bilgiler, Değerler Eğitimi, Tamamlayıcı Kazanımlar ve Etkinlikler ile küçük yaşta kendini geliştirme fırsatı bulacak.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *