2023’E GÖREVİ BAŞINDA GİRDİ

350

Kütahya Valisi Ali Çelik, 2023 yılına görev başındaki polis, asker, 112 Acil Çağrı Merkezi, itfaiye ve sağlık çalışanlarıyla girdi.

Vali Ali Çelik, 2022 yılının son gecesinde Jandarma Merkez Komutanlığı, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkez Amirliği, İtfaiye Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi, Tavşanlı PTS noktası, Trafik Düzenleme ve Denetleme Büro Amirliği ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Çelik, görev başındaki personelin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“BİN 866 KOLLUK GÖREVLİSİ SAHADA”

Kütahya’nın yeni yılı huzur ve güven içerisinde tamamlaması için 726 jandarma, bin 140 emniyet personeli olmak üzere bin 866 kolluk görevlisinin sahada olduğunu kaydeden Vali Ali Çelik, 2023 yılının tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Ali Çelik, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret etti.

Sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik eden, hastalarla da bir süre sohbet ederek geçmiş olsun temennilerini ileten Vali Çelik, acil şifalar diledi. Vali Çelik, hastanedeki çocuklara da oyuncak hediye etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *