HASRET BİTİYOR ŞİMŞEK DUMLU’DA

43

Lige galibiyet ile başlayıp haftaiçi yaşanan güzel gelişmelerle moral depolayan Belediye Kütahyaspor, yarın saat 16.30’da Dumlupınar Stadyumu’nda Ergene Velimeşe Spor ile karşı karşıya gelecek. 2’de 2 yapmak için tüm hazırlıklarını tamamlayan mavi lacivertliler maç saatini beklemeye başladı.

Belediye Kütahyaspor, sezonun ikinci haftasından evindeki ilk maçına çıkıyor. Yarın saat 16.30’da Ergene Velimeşe Spor ile karşı karşıya gelecek Belediye Kütahyaspor, taraftarı ile buluşacak.

Geçtiğimiz hafta Tokat Belediye Plevne Spor deplasmanında galibiyetle ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapan Belediye Kütahyaspor, 2’de 2 yapmak için teknik, taktik tüm hazırlıklarını tamamladı. Haftaiçi şehrin tüm dinamiklerinin bir araya geldiği bir yemek ve Gürok Grup ile imzalanan 10 milyon TL’lik sponsorluk anlaşması ile moral depolayan Mavi Lacivertliler, taraftarına galibiyet sevinci yaşatmak istiyor.

RAKİPTE İLK 11’DEN BİR İSİM EKSİK

Tekirdağ temsilcisi rakip Ergene Velimeşe Spor ise ilk hafta oynadığı Silifke Belediye Spor maçında 1-2 mağlup ayrıldı. Maçın 90+6’ıncı dakikasında tecrübeli sağbek Mert Can Estik ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Estik, cezası nedeniyle Dumlu’daki maçta forma giyemeyecek.

Dumlupınar Stadında saat 16.30’da başlayacak maçı Hakem Oğuzhan Hamitoğlu yönetecek. Hamitoğlu’nun yardımcılıklarını Mert Şahin ve Tolga Düyüncü üstlenecek.

BİLETLER BUGÜN 14.00’DA SATILMAYA BAŞLIYOR

Maçın biletleri bugün saat 14.00-17.00 saatleri arasında stadyum gişelerinde satılmaya başlanacak. Maçı kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için oynayacaklarını ifade eden Belediye Kütahyaspor Yönetimi 0-14 yaş arası tüm çocuklara maç biletlerini ücretsiz verecek.

Ligin ikinci haftasında oynanacak diğer maçlar ise şöyle: Bulvarspor – Karşıyaka, Kuşadasıspor  Artvin Hopaspor, Kahramanmaraş Spor A.Ş. – Anadolu Üniversitesi, 23 Elazığ Futbol Kulübü – Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş., Kırşehir Futbol Spor Kulübü – Düzce Cam Düzcespor, Silifke Belediye Spor – Muş Spor Kulübü, Bursaspor – Tokat Belediye Plevne Spor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *