KAÇAK KAZIYA SUÇÜSTÜ

680

Simav jandarma ekipleri, kaçak kazı yapan 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen kilit, 3,50 gram metamfetamin, çok sayıda kaçak alkol ve sigara ele geçirildi.

Simav’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda ekskavatör ile kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı

Simav İlçe Jandarma Komutanlığı, Hisarbey Jandarma Karakol Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 4 şüphelinin kaçak kazı yaptığı bilgisine ulaşıldı. Yeşilçam Köyü Karşı Tepe mevkiinde ekskavatör ile kaçak kazı yapan 4 şüpheli, yapılan operasyonla suçüstü yakalandı. Simav Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama kararının ardından şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen kilit, 3,50 gram metamfetamin, çok sayıda kaçak alkol ve sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Simav Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *