MELİS TOKER AVRUPA ŞAMPİYONU ‘BAŞARISIYLA İLHAM OLACAK’

63

Kurash Europain Champıonshıp Türkiye’de Avrupa Şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarıya imza atan Abdülhamid Han Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Melis Toker, azim ve disiplinin önemine değindi. Toker’ı makamında ağırlayan Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, bu büyük başarının diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacağını belirtti.

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kurash Avrupa Şampiyonu olan Melis Toker’i makamında ağırladı.

Abdülhamid Han Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Melis Toker, 21-22 Haziran tarihlerinde Edirne’de düzenlenen “Kurash Europain Champıonshıp Türkiye”de 70 kg Ümitler kategorisinde Avrupa Şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu büyük başarının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Melis Toker’i makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Okul Müdürü Rıdvan Yabancı, Müdür Yardımcıları İsmail Tolga Sarı ve Hüseyin Coşkun da hazır bulundu.

Başarı hikâyesini paylaşan Melis Toker, azim ve disiplinin önemine değindi. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ise Melis’in bu büyük başarısının diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacağını belirterek kendisini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *