İl Özel İdaresi İl Meclis Salonunda düzenlenen Kasım ayı İl Genel Meclisi Toplantısına katılan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, güçlendirme çalışmaları devam eden okullar ile depreme dayanıksız olduğu için yıkılan eğitim binaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Yıkılan binaların yerine yenilerinin yapılacağı belirtildi.
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit Kütahya’da Eğitim Yatırımları, 2024-2025 Dönemi Planlamaları ve Güçlendirme Çalışmaları hakkında sunum yaptı.
![](http://gazetekirkuc.com/wp-content/uploads/2024/11/12174958_whatsappimage20241112at16.37.032-1024x682.jpg)
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve İnşaat Emlak Hizmetleri Şube Müdürü İslam Aktepe, Kütahya İl Özel İdaresi İl Meclis Salonunda düzenlenen Kasım ayı İl Genel Meclis Sunumu’na katıldı. Toplantıda, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılına yönelik planlanan eğitim yatırımları hakkında bilgilendirme yapıldı.
![](http://gazetekirkuc.com/wp-content/uploads/2024/11/SDSDS-1024x682.jpg)
HASAN BAŞYİĞİT BİLGİLENDİRDİ
Sunumunda Kütahya’daki eğitim yatırımlarının mevcut durumu ve gelecekteki projeleri hakkında ayrıntılı bir bilgilendirme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, özellikle güçlendirme çalışmaları devam eden okullar ile depreme dayanıksız olduğu için yıkılan eğitim binaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Sunumda, depreme karşı dayanıklılığı artırmak amacıyla yapılan çalışmaların önemine değinildi. Yıkılan binaların yerine yenilerinin yapılacağı ve mevcut binaların güçlendirilmesi için yapılan yatırımların süreceği belirtildi. Bu yatırımların, öğrencilerin daha güvenli ve modern eğitim ortamlarında öğrenim görmelerini sağlamak amacı taşıdığı vurgulandı.
Toplantıda, bu hedeflere ulaşmak için gerekli planlamaların yapıldığı ve çalışmaların hız kesmeden devam edeceği ifade edildi.