KUTSO MECLİSİ TOPLANDI

454

KUTSO Temmuz ayı meclis toplantısında KUTSO Meclis Üyesi Bekir Melih Karaaytaç, otomotiv sektöründeki “Küresel Çip Krizi” konulu sunum yaptı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Temmuz ayı meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Akademik Danışman Öğretim Üyesi Dr. Zeynep Hiçdurmaz katıldı.

Kurum ve kuruluşlarda KUTSO’yu temsilen görev alan KUTSO Meclis Üyesi İbrahim Yavuz Meclise hitabında, TOBB tarafından meslekle ilgili sorunları dile getirmek için kurulan ihtisas komisyonunca, Kütahya ili ve ilçelerindeki üyelerle yapılan istişareler ve sorunların dinlenerek çözüm yolu bulunmaya çalışılması ile ilgili haziruna bilgi verdi. “İçimizden Bir Ses” gündeminde, otomotiv sektöründeki “Küresel Çip Krizi” konulu sunum yapan KUTSO Meclis Üyesi Bekir Melih Karaaytaç’a, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından günün anısına teşekkür plaketi verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *