VALİ IŞIN VE BAŞKAN KAHVECİ ŞEHİR HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ: YETERSİZ ALAN GENİŞLETİLECEK

203

Vali Musa Işın ve Belediye Başkanı Eyüp Kahveci Kütahya Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu. Şehir Hastanesindeki otopark sorununun çözümü de ziyarette masaya yatırıldı. Otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için tespit edilen yerlerin acilen otopark haline getirileceği belirtildi.

Vali Musa Işın, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile birlikte Kütahya Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. İncelemeler sırasında Vali Işın ve Başkan Kahveci, hastane polikliniklerini de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında bilgi aldı. Sağlık personelinin özverili çalışmaları için teşekkür eden Vali Işın, hastaların memnuniyetinin artırılmasına yönelik gereken her türlü desteğin verileceğini belirtti.

SORUN EN KISA SÜRECE ÇÖZÜLECEK

Ziyaret sırasında hastanenin otopark sorunu da gündeme geldi. Vali Işın ve Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve ilgili yetkililer ile birlikte mevcut sorunların çözülmesine yönelik çözüm önerilerini değerlendirdi. Yetersiz olan otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için tespit edilen yerlerin acilen otopark haline getirilmesi için çalışmaların başlayacağını bu sorunun en kısa sürede çözüleceği ifade edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *