KURBAN PAZARI AÇILDI

175

Tavşanlı Yolu Bölcek Mevkii’nde bulunan kurban pazarının açılışında konuşan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kurban Pazarına ulaşımın özel halk otobüsleri ile bayramın ikinci gününe kadar sağlanabileceğini belirtti.

Kütahya Belediyemize ait Tavşanlı Yolu Bölcek Mevkii’nde bulunan kurban pazarının açılışı, Başkanımız Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplamda 11 bin 500 hayvan alma kapasitesine sahip kurban pazarının açılış konuşmasını yapan Başkan Kahveci, hayvancılık sektörünün ülkemizin ve şehrimizin ekonomisinde kritik bir rol oynadığını belirterek, bu sektörde emek veren vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

‘ÇABALARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

Başkan Kahveci, “Hayvancılık sektörü, hem ülkemizin hem de şehrimizin ekonomisinde önemli bir yer tutuyor ve yerel tüketim ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Bu sebeple, hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlarımızın çabaları bizim için çok değerli” dedi. Kurban pazarına ulaşımın özel halk otobüsleri ile bayramın ikinci gününe kadar sağlanabileceğini duyuran Başkan Kahveci, bu hizmetin vatandaşların pazar alanına rahatça ulaşmalarını amaçladığını belirtti.

Açılış törenine katılan vatandaşlar kurban pazarının ve kesim yerlerinin sağladığı imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür projelerin hayvancılık sektörüne büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *