BAYRAM İKRAMİYESİ BAYRAMDAN SONRAYA KALDI

417

Kütahya Belediyesinden bir açıklama yapılarak Kurban Bayramı öncesi ödenmesi planlanan bayram ikramiyelerinin sendikalı olan ve olmayan personelin durumunun netleşmemesi dolayısıyla geciktiği, ikramiyelerin bayram sonrasında bir takvim ve ödeme planı çerçevesinde çalışanların hesabına yatırılacağı belirtildi.

Kütahya Belediyesi bayram ikramiyesi vaat edilen bayram ikramiyesine dair basın açıklamasında bulundu.

GECİKMENİN SEBEBİ

DURUMUN NETLEŞMEMESİ

Bazı medya organları ve sosyal medya hesaplarından seçim döneminde verilen bayram ikramiyesi vaadini bahane ederek Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’yi yıpratmaya yönelik haberlerin yapıldığına değinilen açıklamada, “Belediyemizde hem işçi personel hem de memur personel için toplu sözleşme görüşmelerimiz devam ettiğinden Kurban Bayramı öncesi ödemeyi planladığımız bayram ikramiyeleri gecikmeye uğramıştır. Ancak bu durum tamamen sendikalı olan ve olmayan personelimizin durumunun netleşmemesinden kaynaklanmıştır. Sendikalı olsun ya da olmasın tüm çalışanlarımızın bu ikramiyeden yararlanabilmesi adına çalışmalarımız devam etmektedir.” İfadelerine yer verildi.

HİÇBİR ÇALIŞAN

MAĞDUR EDİLMEYECEK

Söz konusu ikramiyelerin bayram sonrasında bir takvim ve ödeme planı çerçevesinde çalışanların hesabına yatırılacağı ve hiçbir çalışanın mağdur edilmeyeceğini belirtilirken açıklama şu ifadelerle devam etti: “Eminiz ki halkımız Belediye Başkanımızı ve bu haberlerin maksatlarını çok iyi biliyor. Halkımız şundan emin olsun ki Belediye Başkanımız göreve geldiği günden beri gece-gündüz demeden halkımıza hizmet için çalışıyor ve bu tür girişimler kendisini yolundan asla saptıramayacaktır.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *