İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI KÜTAHYA TEMSİLCİLİĞİ DEVİR TESLİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

174

Simav, Tavşanlı ve Kütahya Temsilciliklerinin TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesine bağlandığı devir teslimi töreninde konuşan İMO Kütahya Temsilcisi Emirhan Aydın, “Dilerim ki Eskişehir Şube ile birlikte hem şehrimize hem de üyelerimize daha çok katkı sağlayabiliriz.” dedi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesine bağlı Simav, Tavşanlı ve Kütahya Temsilciliklerinin Eskişehir Şubesine devir teslimi gerçekleştirildi.

Hem mesafe koşulları nedeniyle hem de Bursa Şubesi’nden yeteri kadar destek alınamaması nedeniyle Kütahyalı mühendisler Eskişehir’e bağlanmak için uzun süredir çaba gösteriyordu. Eskişehir Şubesi’nin de bu konudaki olumlu net tavrı, Genel Merkez için belirleyici oldu.

‘HİÇBİR MESLEKTAŞIMIZ EĞİTİMLERE KATILAMADI’

Konuyla ilgili açıklama yapan İMO Kütahya Temsilcisi Emirhan Aydın: “Geçtiğimiz dönem Bursa Şubesi 64 tane eğitim faaliyeti düzenledi. Ama Kütahyalı hiçbir meslektaşımız bu eğitimlere katılamadı.

Eğitimlerin yanında sosyal etkinliklere, üyeler arası iletişimi ve işbirliğini güçlendiren etkinliklere ve çalışmalara da hiçbir Kütahyalı meslektaşımız katılamadı. Meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlarda da Bursa’nın desteğini alamıyoruz. Bursalı meslektaşlarımızı sadece seçim zamanları görebiliyoruz. Halbuki Eskişehir için durum böyle değil. Dilerim ki Eskişehir Şube ile birlikte hem şehrimize hem de üyelerimize daha çok katkı sağlayabiliriz.” dedi.

Devir Teslim töreninde; İMO Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Bülent Tatlı, Muhasebe Şefi Nurer Altun, Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Orkun Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Sefa Yavuz, Alptuğ Aral, Oytun Gökten, Proje Koordinatörü F.Betül Hacımusalar Yörükcü, Şube Sekreter Yardımcısı Koray Güler, Mesleki Denetim Sorumlusu Esra Özaslan, Muhasebe Görevlisi Ece Gül, Kütahya Temsilcisi Emirhan Aydın, Temsilci Yardımcıları Alparslan Benzer, Selçuk Yenidoğan, Mehmet Emin Vançin, Kadir Fırat Zeybek, Emre Gölmez ve Temsilcilik Sekreteri Tuğçe Kiremitçi hazır bulundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *