BAŞKAYA’DAN TARAFTARI ÜZEN HABER

174

Belediye Kütahyaspor forması ile özellikle kanatlarda etkili bir performans sergileyen, play offlardaki performansı ile taraftarın gönlünü çalan orta saha oyuncusu Burak Başkaya Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Belediye Kütahyaspor’da özellikle play-offlarda oynadığı oyunla büyük alkış alan Burak Başkaya’nın Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü ile anlaştığı açıklandı.

CAN MUHAMMED VURAL’IN

ARDINDAN İMZAYI ATTI

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü, geçen sezon Belediye Kütahyaspor’ da forma giyen orta saha oyuncusu Burak Başkaya ile anlaşma sağladı. Bu transfer, Kırıkkale ekibinin bu sezon Mavi Şimşeklerden transfer ettiği ikinci futbolcu oldu. Kulübün geçen sezonun gol kralı Can Muhammet Vural’ı da kadrosuna katmasının ardından Burak Başkaya transferi, takımın güçlenme çabalarını sürdürdüğünü gösteriyor.

Burak Başkaya Belediye Kütahyaspor forması ile özellikle kanatlarda etkili bir performans sergilemişti. Tekniği ve attığı çalımlarla dikkat çeken Burak Başkaya, Play-offlarda takımı adına önemli işlere imza atmıştı.

KÜTAHYASPOR’DA 4 GOL KAYDETTİ

23 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak Başkaya, geçtiğimiz sezonda Belediye Kütahyaspor formasıyla 28 maçta görev aldı ve 4 gol kaydetti. Genç oyuncunun performansı, dikkat çeken istatistikler arasında yer alıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *