DENETİMLİ ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNE NİTELİKLİ EĞİTİM ‘HEP BERABER YOL ALALIM’

185

Denetimli Özel Halk Otobüsü şoförlerine yönelik iletişim teknikleri, stres yönetimi ve müşteri ilişkileri eğitiminde konuşan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “Kütahya’mıza hizmet etme noktasında gayretimizi daha da artırarak hep beraber yol alalım” dedi.

Vatandaşlara daha iyi hizmet sunma vizyonu doğrultusunda, Kütahya Belediyesi ve Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) iş birliğiyle Denetimli Özel Halk Otobüsü şoförlerine verilen eğitimler, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dumlupınar Üniversitesi akademisyenleri; Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Doç. Dr. Cevat Söylemez ve Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Özkan tarafından hazırlanan ve Kütahya Belediyesinin planlamasıyla gerçekleştirilen eğitimlerde, Denetimli Özel Halk Otobüsü şoförleri, konferans salonunda bir araya gelerek iletişim teknikleri, stres yönetimi ve müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) konularında detaylı bir eğitim aldı.

Başkan Kahveci, bu tür eğitimlerin şoförlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağladığını belirterek, şoförlerin vatandaşlarla olan etkileşimlerinin kalitesinin artırması için böyle bir eğitim programı düzenlendiğini vurguladı.

‘YÖNETİMİN OKULU VAR AMA İDARENİN MEKTEBİ YOK’

Ulaşım hizmetlerinin belediyelerin esas beş görevinden bir tanesi olduğunun altını çizen Başkan Kahveci, “Hepimiz halkız ve hepimiz halka hizmet ediyoruz. Halktan kendimizi soyutlayamayız. Yönetimin okulu var ama idarenin mektebi yoktur. Hepimiz daha iyi hizmet sunabilmek için buraya geldik. Kütahya’mıza hizmet etme noktasında gayretimizi daha da artırarak hep beraber yol alalım” dedi.

Deneyimli akademisyenler tarafından verilen eğitimlerde, şoförlere stresle başa çıkma yöntemleri, etkili iletişim teknikleri ve müşteri memnuniyetinin nasıl sağlanacağı konularında bilgiler aktarıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *