KOMBİNE SATIŞLARI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

141

Belediye Kütahyaspor kombine bilet satış noktası olarak belirlenen işletmelerin sahipleri, şehrin biletlere teveccüh gösterdiğini belirtti. Filiz Çiçekçilik İşletme Sahibi Erol Arlı ve Tintin İletişim İşletme Sahibi Ali Yıldız, çorbada tuzum olsun diyen herkesi bilet satın almaya ve şehrin takımını desteklemeye davet etti. 

SATIŞLARDAKİ İLK DURUM NE?

Belediye Kütahyaspor 2024-2025 sezonu kombine satışları başladı. Kombine satışları, Belediye Kütahyaspor İdari Bina, Tintin İletişim, Filiz Çiçekçilik noktalarından yapılıyor. Tintin İletişim ve Filiz Çiçekçilik işletme sahipleri, kombine satışlarındaki ilk durum hakkında Gazete Kırküç’e bilgi verdi.

Yeni sezon komine biletleri şu an için talebin oldukça yoğun olduğunu belirten Filiz Çiçekçilik İşletme Sahibi Erol Arlı, “Maşallah eşimiz, dostumuz destek vermek için hemen koştu aldı. Bir o kadar da hiç tanımadığımız insanlar teveccüh gösterdi.”dedi. Taraftarın “çorbada benim tuzum bulunsun” anlayışı ile kombine satın almasının çok değerli olduğuna değinen Arlı, yoğun bir ilgi olduğuna değindi.

TARAFTAR ‘ÇORBADA TUZUM OLSUN’ DİYOR

İşverenlerin, patronların çalışanlarına jest olsun düşüncesiyle kombine satın alıp işe aidiyeti artırmak, onları motive etmek için hafta hafta çalışanlarına hediye edebildiğini belirten Arlı, “Bunu yapan vatandaşlar da var. Çorbada tuzum olsun diye kombine satın alan iş verenler mevcut. Şu an elimizde çok sayıda bilet bulunuyor”şeklinde konuştu. Arlı, tüm Kütahya’ya seslenerek imkânı olan herkesin şehrin takımına destek olması gerektiğini vurguladı ve bu sezon vatandaşları tribünleri doldurmaya davet etti.

Kombine bilet satışlarında hareketlilik olduğunu ama beklenen seviyeye ulaşmadığını dile getiren Tintin İletişim İşletme Sahibi Ali Yıldız, satışların sezon başlangıcına kadar devam edeceğini belirtti.

‘İLGİNİN ARTMASINI BEKLİYORUZ’

Dükkanda broşürler basılacağını ve dükkanın önüne “Belediye Kütahyaspor kombine satış noktasıdır” diye bez afişler hazırlayacaklarını açıklayan Yıldız, “Bunlar da yapılınca ilginin artmasını bekliyoruz. Kütahyasporumuza destek olabilirsek ne mutlu. Herkesi kombine satın almaya, şampiyonluğa inanmaya ve sezon boyunca şehrin takımına destek olmaya bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

Belediye Kütahyaspor, 2024-2025 sezonu kombine satışları Açık Tribün için 2 bin TL, Kapalı Tribün için 3 bin TL, Vip Tribün için 15 bin TL olarak satılıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *