KALDIRIM GENİŞLEYECEK ARAÇ PARKI OLMAYACAK

174

Hacı Hıfız Emer Yayalaştırma Projesinde üç gündür devam eden çalışmalar sayesinde caddeye giriş kısmındaki yaya yolu genişletildi. Araç parkının da önüne geçen çalışma ile projenin görünürlüğü arttı.

10 ay önce çalışmaların başladığı ve Kütahyalıların son halini almasını sabırsızlıkla beklediği Hacı Hıfız Emer Yayalaştırma Projesinde üç gündür devam eden çalışmalar vatandaşları heyecanlandırdı.

Hacı Hıfzı Emer Caddesinin yeniden trafiğe açılacağı dahi iddia edilirken çalışmaların nedeni ortaya çıktı. Ne proje iptal edilip yol tamamen trafiğe açılacak ne de halen kullanılan tek şeritli yol iptal edilecek.

TRAFİK AKIŞINDA DEĞİŞİKLİK YOK

Bölgedeki yaya yolunu genişletme amacıyla yapılan çalışma ile yol kapanmayacak, tek arabanın geçebileceği seviyede tek şeritten devam edecek. Böylece Hacı Hıfız Emer Yayalaştırma Projesinin başlangıcına yapılan araba parkı engellenecek.

Cadde üzerinde araç girebilen kısımdaki akan trafikte bir değişiklik yaşanmayacak. Tek arabanın geçebileceği hale getirilen giriş kısmındaki araç parkına engel olunacak. Aynı zamanda araçların kaldırıma park etmesinin önüne geçmek için kaldırım da yüksek yapıldı.

BUGÜN TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Üç gündür devam eden çalışmaların bugün bitmesi ve hizmete sunulması bekleniyor. Vatandaş ise çalışmaların peyzaj çalışmaları ile devam etmesini ve Hacı Hıfız Emer Yayalaştırma Projesinin son halini almasını istiyor.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *