B. KÜTAHYASPOR’DAN SAĞ KANATA TRANSFER

242

Belediye Kütahyaspor’da transferler hız kesmeden devam ediyor. Belediye Kütahyaspor, Göztepe altyapısında yetişen, sonrasında Erbaaspor, Kocaelispor, Serik Belediye, Edirnespor ve Orduspor 1967 takımlarının formasını terleten, geçen sezon Orduspor 1967 takımında 27 maçta 5 gol 14 asistlik başarılı bir performans gösteren 1999 doğumlu kanat oyuncusu Gökay Eser ile anlaştı.

Belediye Kütahyspor’da transfer çalışmaları aralıksız devam ederken yeni bir iddia ortaya atıldı. Belediye Kütahyaspor taraftar sosyal medya hesabı tarafından son iki sezonda 1967 Orduspor forması giyen sağ kanat oyuncusu Gökay Eser ile anlaşıldığı vurgulandı.

Transferin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

5 GOL 14 ASİST YAPTI

Duyurulan haberde 25 yaşında ki Gökay Eser’in, Göztepe Alt yapısında 85 Maçta 28 gol atarak dikkatleri çektiği ve profesyonel olduğu vurgusu yapıldı.

Bodrum Fk, Erbaaspor, Kocaelispor, Serik Belediyespor ve Edirnespor takımlarına kiralık olarak gitti. Kocaelispor’un 2.Lige yükselen kadrosunda yer aldı.

Son iki sezon ise bonservisi ile transfer olduğu 1967 Orduspor’da 58 maçta forma giydi.

Geçtiğimiz sezon attığı 5 golün yanı sıra 14 asist yapan Gökay Eser, sağ ayağını oldukça etkili kullanıyor. Duran top becerisinin yanı sıra, isabetli kanat ortaları Gökay Eser’i öne çıkartıyor. Kulüp tarafından henüz resmi açıklamanın yapılmadığı oyuncunun transferinin sonuçlandığı öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncu zaman zaman sağbekte de görev yapıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *