KÜTAHYALI GOLCÜ İÇİN SONA YAKLAŞILDI: İMZALAR AN MESELESİ

213

Belediye Kütahyaspor’un golcü oyuncu İbrahim Zeytin ısrarı sürerken, bir süredir görüşme halinde olan iki takımın büyük ölçüde anlaştığı öne sürüldü.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Belediye Kütahyaspor, Anadolu Üniversitesi forması giyen Kütahyalı golcü oyuncu İbrahim Zeytinle her konuda anlaşma sağlarken, kulübü ile de bir süredir görüşme halinde bulunuyor.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Anadolu Üniversitesi ile yapılan görüşmelerin son aşamaya doğru geldiği öğrenilirken bu transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi buluna golcü oyuncunun Belediye Kütahyaspor’da forma giymek istediğini bildirdiği ve anlayış beklediği ifade edildi. İki kulübün yapılan görüşmeler sonrasında bonservis konusunda büyük ölçüde anlaştığı ve imzaların atılacağı belirtildi. Futbolcu ile yakım zamanda kulüp tesislerinde sözleşme imzalanması bekleniyor.

GEÇEN SEZON 12 GOL KAYDETTİ

Bal Liginde çıktığı 116 Maçta 58 gol atarak yüksek bir gol ortalaması yakalayan, 23 Gol attığı Tavşanlı Linyitspor formasıyla bir kez gol krallığı ve Ispartaspor 32 ile Anadolu Üniversitesi formalarıyla da iki kez şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon Anadolu Üniversitesi’nin 3.Ligde play-off oynamasında attığı 12 golle başrol oynamıştı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *