DEPLASMAN FOBİSİ BÜYÜMEDEN BİTSİN

172

Geçtiğimiz hafta aldığı 1922 Konyaspor galibiyeti ile moral toplayan Belediye Kütahyaspor bugün saat 14.00’da Bayburt Özel İdare Spor deplasmanına çıkacak. Bu sezon oynadığı 3 deplasman maçında da galibiyet alamayan Mavi Şimşekler, Bayburt’tan mutlu dönmek istiyor.

MAÇ BUGÜN 14.00’DA

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin sekizince haftasında bugün saat 14.00’da Bayburt Özel İdare Spor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelen Belediye Kütahyaspor, maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı. İlk yarının uzatmalarında ve ikinci yarının son dakikalarında goller bulan Şimşekler, puanını 10’a yükseltti ve haftayı 7’inci sırada kapattı. Ligin ilk 7 haftasında üç deplasman maçından iki mağlubiyet, bir beraberlikle dönen Belediye Kütahyaspor, Bayburt’ta seriye son vermek istiyor.

BAYBURT 12.SIRADA

Rakip Bayburt Özel İdare Spor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Akhisarspor’a karşı 2-0’lık skorla mağlup olarak 1 puanla ligin 14. sırasında bulunuyor. Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanacak maçı Hakem Tolga Tuna yönetecek. Tuna’nın yardımcılıklarını ise Mustafa Burak Kuş ve Cihad Buyurgan yapacak.

Belediye Kütahyaspor bugün oynanacak maçın ardından Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmaları kapsamında Süper Lig temsilcisi Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

SEKİZİNCİ HAFTANIN MAÇLARI

3.Lig 3. Grupta sekizinci haftanın diğer maçları şöyle: Fatsa Belediyespor – Darıca Gençlerbirliği A.Ş., 1922 Konyaspor – Silivrispor, Karaköprü Belediye Spor – Akhisarspor, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş –Kuşadasıspor, Osmaniyespor Futbol Kulübü – Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş – Merkür Jet Erbaaspor. Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ise bu haftayı bay geçen takım olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *