MAÇTA SKOR ÜZDÜ OYUN MUTLU ETTİ

201

Belediye Kütahyaspor Bursa Nilüfer FK arasında oynanan hazırlık maçında mavi lacivertliler sahada 3-0 mağlup ayrıldı. Çok sayıda futbolcunun forma şansı bulduğu prova skoru ile üzse de sergilenen oyun lig için olumlu sinyaller verdi.

MAVİ ŞİMŞEK HAZIRLIK

MAÇINDA 3-0 MAĞLUP

Şampiyonluk hedefiyle yeni sezonun başlamasını bekleyen Belediye Kütahyaspor, bir hazırlık maçı daha oynadı. Belediye Kütahyaspor’un önceki teknik direktörü İsmail Güldüren’in çalıştırdığı Bursa Nilüfer FK mavi lacivertli ekibi, 3-0 mağlup etti.

Afyonkarahisar Sahalar Bölgesinde oynanan maça Belediye Kütahyaspor, Taylan Arman, Mustafa Emir Akyıldız, Emir Can Çelik, Şemsettin Ender Kılıç, Mücahit Çakır, Cemal Kaya, Arda Keser, Onur Kolay, Muhammed Mert Dursun, Gökay Eser ve Seymen Salih Adalı ilk 11’i ile çıktı.

İLK DAKİKADA İLK GOL GELDİ

Maçın ilk dakikasında kalesinde golü gören Belediye Kütahyaspor, ilk yarıda sergilediği güzel futbolu skora yansıtamadı. 

İkinci yarıya 1-0 mağlup başlayan Belediye Kütahyaspor’da Teknik Direktör Hakan Şapçı, birçok değişikliğe imza attı. Maçın 77’inci dakikasında Bursa Nilüfer FK’dan Mustafa Aköz farkı ikiye, maçın 88’inci dakikasında Cüneyt Balçık farkı üçe çıkardı.

Belediye Kütahyaspor, maçtan mağlup ayrılsa da sergilenen oyun lig için olumlu sinyaller verdi. Bugün Afyon kampına başlaması beklenen mavi lacivertliler, tüm gücüyle şampiyonluk için hazırlanmayı sürdürecek.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *