DUMLUPINAR’DA ZAFER B. KÜTAHYASPOR’UN

114

Belediye Kütahyaspor, ilk kez düzenlenen Zafer kupasında Uşakspor’u 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Belediye Kütahyaspor’un gollerini Mustafa Demirel ve İbrahim Zeytin kaydetti.

3. lig 1. Grupta mücadele verecek olan Belediye Kütahyaspor yeni sezon öncesinde ilk ciddi sınavlarından birini Uşakspor karşısında verdi. Kütahya Amatör spor kulüpleri federasyonu ve Uşak Amatör spor kulüpleri federasyonu organizasyonunda düzenlenen Zafer kupası karşılaşması öncesinde sezon açılışı gerçekleştirildi.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Belediye Kütahyaspor teknik heyeti Zafer kupası maçına Taylan Arman, M.Emir Akyıldız, Serkan Yıldız, Ş.Ender Kılıç, Alpay Eroğlu, Arda Keser, Onur Kolay, Mustafa Demirel, Veysel Karani Ünal, Gökay Eser ve Seymen Adalı ilk 11’i ile başladı.

Topa daha çok hakim olan Belediye Kütahayspor rakip kalede pozisyon ararken Uşakspor defansın arakasına atılan topla golü buldu. Murat Tosun’un kaydettiği gol ile Uşakspor 1-0 öne geçti.

Golden sonra Belediye Kütahyaspor atakları sıklaştı. İlk yarının son bölümlerinde Mustafa Demirel defansın arkasına sarktı aşırtma bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı ve skora denge geldi. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucunu belirledi.

İKİNCİ YARI POZİSYONLAR ARTTI, ZEYTİN ŞOV İZLENDİ

Belediye Kütahyaspor maçın ikinci yarısına da baskılı başlayan taraf oldu. Rakip kalede daha fazla top oynayan ve pozisyon arayan Belediye Kütahyaspor gol için yüklendi.

 İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri yapıldı.  İkinci devrede Emir Sezgin, Emircan Ataş, Emircan Çelik, Cemal Kaya, Gökay Iravul, Eren Kaya, Can Bayırkan, M.Mert Dursun, İbrahim Zeytin ve M.Emir Özbilen oyuna dahil oldular.

İbrahim Zeytin, oyuna girdikten sonra oyunu bir anda hareketlendirdi. Veysel’in uzun pasında buluştuğu topla klas bir çalımın ardından ceza sahasına girip çaprazdan harika bir vuruşla takımını öne geçirdi. Bu gol büyük alkış aldı.

Zeytin golden sonrada şova devam etti. Harika bir şutu kaleci tarafından çıkarılan Zeytin, ardından enfes bir ara pasla M.Emir ‘i golle burun buruna getirdi. Tecrübeli santrafor müsait pozisyonda vuruşunu yaptı ancak top dışarıya gitti.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Belediye Kütahyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

KUPA TÖRENİ YAPILDI

Maçın tamamlanmasının ardından Zafer kupası töreni gerçekleştirildi. Önce Uşaksporlu futbolcular madalya ve kupalarını alırken ardından Belediye Kütahyasporlu futbolcular madalya ve kupalarını aldılar. Belediye Kütahyaspor kaptanı Taylan’ın ellerinde kupa yükselirken daha sonra hep birlikte fotoğraf çekimi yapıldı.

M.RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *