KÜTAHYA’NIN CAN’I LİGİN KRALI OLUYOR

352

Belediye Kütahyaspor’un golcü oyuncusu Can Muhammed Vural, attığı ve attırdığı gollerle adeta takımın Can’ı olmaya devam ediyor. Gol krallığında ilk sırada olan Can Muhammed Vural toplamda 9 gole ulaşmış durumda.

Belediye Kütahyaspor 3. Lig 3. Grupta inişli çıkışlı bir grafik çizerken birçok zaman eleştirilerinde hedefi haline geldi. Zaman zaman oynana kötü futbol tepki alırken zaman zamanda verilen mücadeleler alkış aldı.

Bu mücadeleler arasında takımda büyük bir gayretle istekle mücadele eden oyuncular arasında yer alan Can Muhammed Vural adeta Kütahyaspor’a Can veren isim oldu

GOL KRALLIĞINA GİDİYOR

3. lig 3. Grupta yarış aralıksız devam ederken Belediye Kütahyaspor’un golcü oyuncusu Can Muhammed Vural gol krallığına doğru koşuyor. Attığı gollerle takımına Can veren Can Muhammed Vural toplamda 9 gole ulaşmış durumda.

Can Muhammed Vural yaşadığı sakatlık sonrasında bir süre sahalardan uzak kalmasına rağmen hızlı bir dönüş yapmış ve gollerine devam ederek rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi. Can Muhammed Vural, Feyyaz Aydil uyumu da dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE ATTIĞI GOLLER

Can Muhammed Vural 9 gol kaydederken krallık yarışında Bornova takımından Murat Çaydemir ile ilk sırada yer alıyor. Can Muhammed Vural, Silivrispor maçında bu sezon gollerini atmaya başlarken, 1922 Konyaspor ve ardından Bayburt özel idarespor’a iki gol birden attı.  Karaköprü maçında da fileleri havalandıran Can Muhammed Vural, 2-1 biten Osmaniyespor maçında da ilk golü atan isim oldu. Sivas dört eylül karşılaşmasında da gol kaydeden oyuncu, son olarak Dumlupınar stadında oynanan Bornova maçında 2 gol birden atarak adeta yıldızlaştı.

TARAFTARLARIN YANINA GİTTİ

Belediye Kütahyaspor, Bornovaspor karşılaşmasından 3-0 galibiyetle ayrılırken taraftarlarda büyük sevinç yaşadı. Maç sonrasında golcü oyuncu tribüne giderken taraftarlarla konuştu ve tebrikleri kabul etti.

Golcü oyuncunun gollerine devam etmesi ve sezon sonunda gol krallığında ilk sırada yer alması bekleniyor.

Belediye Kütahyaspor şauana kadar toplam 23 gol kaydederken 21 puan toplamış oldu.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *