‘ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ’

117

Tokat Plevnespor deplasmanı öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, iyi bir hazırlık sezonu geçirdiklerini belirterek hedeflerinin büyük olduğuna dikkat çekti. Şapçı, “Deplasmandan 3 puanla döneceğiz.” Dedi.

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı ve futbolcu Mustafa Demirel Tokat Plevnespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Temmuz sonunda beri hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Hakan Şapçı, “Tokat deplasmanı ile lige başlayacağız. İyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz. Belediye başkanımıza, valimize yönetim kurulumuza teşekkür ederiz tüm desteklerini veriyorlar. Biz de bu destekler karşılığında şehrimize yakışan mücadeleyi gerçekleştirecek ve deplasmandan 3 puanla döneceğiz.” Dedi. Hedeflerinin büyük olduğuna dikkat çeken Şapçı, “Çok büyük bu hedefimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm şehri bize destek olmaya davet ediyoruz. İnşallah şampiyon oluruz.” İfadelerini kullandı.  

‘GİRDİĞİMİZ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ’

Hazırlık kampında iyi işler yaptıklarını ve olumlu sonuçlar aldıklarını dile getiren Mustafa Demirel, “Bu hafta tokat deplasmanındayız. Hepimiz girdiğimiz sorumluluğun farkındayız. Sonu şampiyonluk olsun inşallah bismillah deyip 3 puanla başlayacağız.” Şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *