DPÜ DEVLERİ AĞIRLADI

122

IEEE Dumlupınar Öğrenci Topluluğunun hayata geçirdiği 12. Bilişim Semineri etkinliğinde öğrenciler, sektörün önde gelen isimleri kariyer planlama, iş hayatında gelişen teknoloji, dijital çağda çalışma koşulları ve çalışanlardan sahip olmaları beklenen nitelikler hakkına bilgi aldı.

IEEE Dumlupınar Öğrenci Topluluğu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2’de 12. Bilişim Semineri (Bilsem) etkinliği düzenledi.

Katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören etkinliğe Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, ROKETSAN Sistem Mühendisi Kıdemli Lider Tuğba Şahin Özdemir, Renault  İnsan Kaynakları Öğrenme ve Geliştirme Ortağı Tuğçe Açar, Procenne Dijital Güvenlik Sahibi Ömer Savaş, TEI Satın Alma Lideri Mehmet Özsevilgen ve TEI Satın Alma Mühendisi Alperen Çolak konuşmacı olarak katkı sağladı.

Seminerde öğrenciler, farklı sektörlerde yöneticilik yapan konuklardan kariyer planlama, iş hayatında gelişen teknoloji, dijital çağda çalışma koşulları ve çalışanlardan sahip olmaları beklenen nitelikler hakkında bilgiler edindiler; Ayrıca merak ettikleri soruları sorup konuşmacılarla tanışma fırsatı yakaladılar.

‘ETKİNLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK’

Seminer ile ilgili bir açıklama yapan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, öğrencilerin sektörün önde gelen isimleri buluşmasının önemine değinerek bu gibi etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi. Rektör Kızıltoprak mesajının sonunda konuşmacılara, katılımcılara ve etkinliği düzenleyen IEEE Topluluğu’na teşekkürlerini sundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *