BÖLCEK’E İKİ YENİ EĞİTİM BİNASI

27

Bölcek Mahallesinde yapımı devam eden 16 derslikli ilkokul ve 6 derslikli anaokulunun inşaatında incelemelerde bulunan Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, modern eğitim olanaklarıyla donatılmış binanın öğrencilerin daha iyi bir eğitim almasına katkı sağlayacağını ifade etti.ü

BAŞYİĞİT YERİNDE İNCELEDİ

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Orhan Şaybak, Bölcek Mahallesinde yapımı devam eden 16 derslikli ilkokul inşaatında incelemelerde bulundu. Başyiğit, projenin ilerleyişi ile ilgili firma yetkililerinden detaylı bilgi aldı, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Yaptığı açıklamada, yeni okul binasının tamamlanmasıyla birlikte Bölcek Mahallesi’ndeki eğitim ihtiyaçlarının önemli ölçüde karşılanacağını belirten Başyiğit, ayrıca, modern eğitim olanaklarıyla donatılmış binanın öğrencilerin daha iyi bir eğitim almasına katkı sağlayacağını ifade etti.

BÖLGEYE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Orhan Şaybak Bölcek Mahallesinde inşası devam eden 6 derslikli anaokulunda incelemelerde bulundu. Projenin ilerleyişini yerinde değerlendiren Başyiğit, anaokulunun, tamamlandığında, bölgeye önemli katkılar sağlayacağını belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *