KÜTAHYA’NIN TAKIMI KÜTAHYA’DA KAMPTA

189

Ligin ikinci yarısına hazırlanmak için Yoncalı Kampında antrenmanlara başlayan Belediye Kütahyaspor, yılbaşından sonra Antalya kampına gidecek. Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, “İkinci yarılar her zaman zor olur. Çok çalışmamız lazım. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız bizim gücümüze güç katacak.” Dedi.

YONCALI’DA KONAKLANIYOR

Sezonun ikinci yarısı öncesi Hazırlıklara Yoncalı kampı ile başlayan Belediye Kütahyaspor, Kütahya kampı sürecinde konaklamasında Yoncalı’da yapıp Yoncalı tesislerini kullanacak. Günde çift idman yaparak Kütahya kampını noktalayacak takım, yılbaşından sonra Antalya kampı yapacak.

Kendilerini zor bir ikinci yarının beklediğini belirten Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, “İkinci yarılar her zaman zor olur. Çok çalışmamız lazım. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız bizim gücümüze güç katacak. Transferi ince eleyip sık dokumaya çalışıyoruz.”dedi.

HEDEF 2.LİG’E ÇIKMAK

Yılbaşına kadar Kütahya’da çalışıp yılbaşından sonra da bir hafta Antalya kampı yapacaklarını belirten Laleci, “Ve hazırlık maçları yapacağız. İnşallah daha iyi olacak ikinci yarı. Ben takıma güveniyorum çok da iyi çalışıyorlar. Sonu şampiyonluk olur inşallah amacımız da bu zaten.”ifadelerini kullandı.

İkinci yarı hazırlıklarının ilk etapta Kütahya’da başladığını dile getiren Kaptan Taylan Arman, ikinci yarıların ilk yarılara göre daha zor geçtiğini çok çalışıp ikinci devrede istedikleri sonuçları alarak en iyi yerde bitirip 2.Lig’e çıkmayı hedeflediklerini vurguladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *