AFİŞ SUNUMLARI YAPILDI

1925

Mart Orman Haftası etkinliklerine katkıda bulunmak adına öğrencilerin tasarladığı ‘Orman ve Ağaç  Sevgisi’ temalı afişler Orman Bölge Müdürü Birol Dündar’a sunuldu

Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar’a yeni görevi dolayısı ile yapılan ziyaretler devam ediyor.

Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Pınar Yazkaç ve Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Mülkiye Özgür Kerkük tarafından Bölge Müdürü Birol Dündar’a nezaket ziyareti gerçekleştirildi ve yeni görevinin hayırlı olması temennileri iletildi.

Ziyarette; 21 Mart Orman Haftası etkinliklerine katkıda bulunmak adına Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Tasarım Bölümü Öğr.Gör. Mülkiye Özgür Kerkük’ün  öğrencilerine tasarlatmış  olduğu ‘Orman ve Ağaç  Sevgisi’ temalı afişlerin sunumları gerçekleştirildi ve  Orman Haftasında düzenlenecek etkinlikte yer almak için görüş alışverişinde bulunuldu.

Bölge Müdürü Birol Dündar, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür ederek, tüm çalışmalarında başarılar diledi.

DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA

BİLGİ ALDI

Bir diğer ziyaret Kütahya Bilim Sanat Kültür Tanıtım Federasyonu Başkanı Kerim Vural ile Şairler ve Yazarlar Dernek Başkanı İsa Kahraman tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette; Kütahya’da yürütülen sanatsal faaliyetler ve dernek çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret sohbet havasında geçerken, Bölge Müdürü Birol Dündar’a hayırlı olsun dilekleri iletildi ve görevinde başarılar dilendi.

Bölge Müdürü Birol Dündar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *